Isteri kuat kolom dkt dapur

mase dalam kete aku asyik pandang dia breast je beb.. “apa awak pandang nie” aku ngan selambernyer menjawab “sa sa saye pandang breast cikgu” “x senonoh la awak nie” tibe2 aku rase cikgu aku nie bawak pegi tempat lain.. ” “nie rumah cikgu la” “kenapa cikgu bawak saye pegi rumah cikgu” “saye ade hal sikit,tertinggal fail” “oooooooooo” “masuklah dulu” Akupun masuk le wat dono je….. dia bawakkan aku air ngan ubat….suruh tengok tv dulu pasal dia nak mandi kat atas..

“semalam saye kene hujan la cikgu” “2 la awak, sape suruh main hujan” apalagi dia pun bawak aku pegi klinik dalam 5 km cam2…

Fuh first time beb dapat jolok puki perempuan..first skali aku buat doggie skill…

aku tengok dia nyer puki dah berair…apalagi aku tarik adik aku keluar dan aku cari dia nyer puki…

Tuan rumah perlukan teman kerana suaminya (Mat Salleh, seorang engineer) kena bertugas di Kota Bharu dalam satu jangkamasa. Kami kemudian diundang untuk makan malam dan bermalam di rumah pasangan itu (dia nak berkenalan dulu, maklumlah..nanti tinggal serumah).

dalam time perjalanan balik school aku mintak no hp dia kot2 aku boleh main ngan.

Isu ini agak sensitif sedikit tetapi setiap pasangan suami isteri harus tahu mengenai perkara ini.

Malam itu, mereka anak beranak (dia, ibu serta suami Mat Sallehnya) berbual hingga lewat malam dan akhirnya ibunya bersetuju untuk bermalam di rumah tersebut malam itu. Alhamdulillah, gembira sungguh tuan rumah pagi itu.

Balik sekolah, berita gembira disampaikan Encik Suami.

isteri kuat kolom dkt dapur-41isteri kuat kolom dkt dapur-19isteri kuat kolom dkt dapur-67

Pastu kami sama2 rehat sambil aku kerjakan tetek besar dia untuk round ke-2.

Join our conversation (45 Comments).
Click Here To Leave Your Comment Isteri kuat kolom dkt dapur.

Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *